Podcast 1: De waarheid

PS: Ik begin de podcast met ‘module 4’ > dat is Module 4 uit de filmserie. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan hier aan.

Stembevrijding & tantra…

“Ja,” zegt Jan Kortie, “ik vind ’t eigenlijk fascinerend. Hoe tantra en stembevrijding bij elkaar passen.”

en even verder>>

“Alles in ons wil tot leven komen, gehoord en gezien, en…in contact gebracht worden met de ander.”

Jan en ik hadden een prachtig gesprek. Maandags mailde ik, dinsdags had ik antwoord, vandaag spraken we elkaar.

Dat is toch altijd een tikkie spannend, als je dan je eigen leraar interviewt. Maar Jan vond het leuk! En ik vind hem een erg waarachtig mens die als hij ook maar even twijfelt, het niet doet. Voor mij is Jan een inspirerend mens. De man met een onvermoeibaar optimisme, met zijn zo typische manier van praten (“ja ja ja ja ja, uhhhhh, ja ja ja”) en zijn altijd zo zorgvuldige manier van afwegen in hoe hij de woorden kiest. Als ik Jan zijn columns lees, dan hóór ik hem altijd praten.

In 2014 studeerde ik af onze de leiding van Jan Kortie en Sarah Jens, aan de Academie voor Stembevrijding. Een van de meest mooie en meest pittige opleidingen die ik heb gedaan om mijzelf te bevrijden – zo goed en kwaad als het ging, he?

Luister naar hoe prachtig hij de zaken kan verwoorden!