Trainingslocaties

Studio 'Amarelo', Amsterdam

Studio 'De Open Ruimte', Almere

Trainingsdagen

Donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag

10:00 uur tot 17:00 uur

Intake

Een goede intake van tevoren is van belang, voor beide partijen. Ben je op de goede plek bij ons? Zoek je wel deze workshop/opleiding? Op deze manier? Zijn wij precies de goede begeleiders die passen bij jouw vraag of verlang je naar iets anders? Die vragen zijn belangrijk om beantwoord te krijgen. Deze procedure doen we behalve voor jou ook voor onszelf: zo kunnen we aan onze waarde om 'de juiste deelnemers op de juiste plek' toekomen. Lees je wel eerst even de FAQ hieronder, want misschien zijn daar al een aantal vragen beantwoord.

Schrijf je hieronder in voor een intake, dan bel ik je graag!

Warme groet, Carolien Oosterhoff

Ik schrijf me daarmee ook in voor je nieuwsbrief, en weet dat ik me elk moment - met een muisklik - weer uit kan schrijven!

FAQ

“Waarom raad je aan eerst de introductieworkshop te volgen, ik heb al heel veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan?” Dit is een begrijpelijke vraag. Ook ik heb zo wel eens aan de start van een opleiding gestaan, waar het aan mij gevraagd werd. Toch zit er een gedachte achter, waarom we willen dat iedereen bij voorkeur start met de eerste stap. De introductieworkshop geeft jou de kans goed te voelen of de HeartPepper methodiek ook echt bij je past. Voordat je besluit tot het doen van een grotere investering kun je zo even aan ons ‘snuffelen en proeven’. Dat doen we niet alleen voor jou maar ook voor onszelf. Zo zorgen we ervoor dat HeartPepper Opleidingen heel tevreden klanten krijgt, die echt op de goede plek zitten bij ons. Tot slot willen we voorkomen dat er een ‘spirituele competitie’ ontstaat binnen de groep, waarbij de een zou kunnen doen voorkomen/voelen dat hij/zij spiritueel hiërarchisch boven de ander staat, vanwege de voorgeschiedenis aan reeds gevolgde opleidingen. Bij ons is iedereen aan elkaar gelijk.

Contact

Heb je een algemene vraag, die niet beantwoord werd in de FAQ hierboven? Stuur dan een mail, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Nieuwsbrief

Ik schrijf me daarmee ook in voor je nieuwsbrief, en weet dat ik me elk moment - met een muisklik - weer uit kan schrijven!