Witches and Bitches

"Je zorgt voor volledige veiligheid voor iedereen, bent authentiek en wendt niets voor. Heel prettig en warm."
Jojanneke Oostveen
Woede-workshop voor vrouwen

In de maandelijkse workshop ‘Witches and Bitches' ervaar je en leer je een volle dag hoe jij boosheid om kunt leren zetten in kracht en levenslust. Want wat kom jij tegen in hoe je je woede onderdrukt, vastzet en wegmaakt? Welke blokkades (her)ken je die je gebruikt om je natuurlijke drift er niet te laten zijn? Word je vals? Klap je dicht? Of kun je je alleen maar wenden tot passief-agressief gedrag? Voel je hoe je dat uiteindelijk helemaal niets brengt? Hoe je zelfs aan kracht inboet daardoor? Mensen nemen je niet serieus, lopen over je heen. Laat je het weer gebeuren. Weet je wel hoeveel dit kost aan mooie, natuurlijke 'sexual force'? De vraag is dus: hoe maak je de weg van binnen naar buiten weer krachtig en gerícht open, zodat je de vrouw wordt die je diep van binnen al bent. Oer. En oermooi.

Een workshop over ja en nee, boosheid en agressie - en het verschil daartussen - gegoten in een expressieve werkvormen en hands-on oefeningen uit de dagelijkse praktijk. Je gaat naar huis met een gericht stappenplan. Want we willen niet dat dit een verbeteringstraject is waar je in een dag een quick-fix mee hoopt te krijgen. We willen bijdragen aan krachtiger vrouwen in deze wereld. Dus krijg je ook een E-coachingsmodule mee voor thuis. En toegang tot een besloten FB-groep. En dan: oefenen, oefenen, oefenen.

Van machteloze woede naar krachtige vrouw

Methoden die we gebruiken: Inquiry, Voice Dialogue, Kunst, Poëzie, Verhalen, Spel, Ritual Play, Kaart-werk, Inner journeys, Wheel of Consent, Schrijven, Body-tracking, Ademwerk, Tandava-dans. De ziel spreekt niet tot ons...ze fluistert. Wat hoor je? 

"Wat ik fijn vond was het gevoel van verbondenheid dat je onmiddellijk wist op te roepen in de groep. Ook vond ik het prettig dat je emoties en gevoelens benoemde en liet weten dat het okay was. Daarom voelde het niet gek dat iemand emotioneel werd; die zit gewoon in een ander proces dan jij."

Nienke Griffioen

Frequentie: zo maandelijks mogelijk 😉

Trainer: Carolien Oosterhoff

Kosten: 97,- Euro (excl. BTW)

Tijden: 10.00 uur tot 17:00 uur

Lokatie: De Open Ruimte (Almere)

Datum: 13 juni 2020 (vol) + 13 juli (vol) + 1 aug (nog 12, 11, 10 plekken vrij)

Maximaal: 12 deelnemers

Geef je op voor de workshop

Wil je je opgeven voor deze workshop? Meld je dan hieronder aan. Dan neem ik contact met je op voor een korte intake en het bespreken van de datum en lokatie.

Ik schrijf me daarmee ook in voor je nieuwsbrief, en weet dat ik me elk moment - met een muisklik - weer uit kan schrijven!

Wil je de eerste 3 films over de HeartPepper®-methode cadeau?

Ik schrijf me daarmee ook in voor je nieuwsbrief, en weet dat ik me elk moment - met een muisklik - weer uit kan schrijven!

Image